Dekoration til den store dag

Gå på opdagelse i vores mange dekorationer til begivenheder. Her finder du blandt andet vores populære flag, coasters/ølbrikker og smukke skilte til den store dag. "Den store dag" indebærer: bryllup, konfirmation, fødselsdag, fødsel og dåb.

Kategorier +

 

Treend.dk → Den store dag

Tag naturen med ind på bordet til din næste store begivenhed; om det er dit bryllup, din fødselsdag, en barnedåb eller måske en konfirmation. Her på siden finder du både designs fra treends og produkter fra udvalgte leverandører, som kan være med til at gøre din næste store dag til noget ganske særligt. Vi tilbyder alt fra store skilte med jeres navne til brylluppet, barnets navn til barnedåben eller konfirmationen eller som bordplan, til bordkort med gæsternes navne og bordpynt, der passer til begivenheden. Alt det til den store dag, uden at gå på kompromis med kvalitet og bæredygtighed.

 

Lad dig inspirere af treend

Vi gør vores bedste for altid at have miljøbilleder af vores produkter – og flere kommer løbende til. Dem kan du både se inde på de specifikke produkter, rundt omkring på hjemmesiden og på de sociale medier.
Vi har desværre endnu ikke et showroom. Men tro mig; det er på vej. 
Den bedste måde, vi kan insipirere dig på, er ved at modtage billeder fra kunder. På samme måde, vil vi også sætte STOR pris på, at du hjælper os til at inspirere andre kunder til hvordan de bruger treend til køkken dekoration. Derfor elsker vi når du tagger os i opslag på Facebook, Instagram eller TikTok …eller sender os et billede, når du har placeret dit produkt, hvor du ønsker det.

 

Dansk designet og dansk produceret

Treend produkter er drevet af mig, Anna Mai. Jeg designer og producerer alle treend produkter på havnen i Esbjerg. Produkterne er altid udviklet i FSC Certificeret finér. Vores plader er 6mm tykke fineret MDF plader – en af de tykkeste, stærkeste og mest eksklusive plader på markedet. Det sikrer mange års holdbarhed og et eksklusivt 3D look, som du ikke får andre steder. 

 

Kan jeg hjælpe dig?

Jeg har gjort mit bedste for at gøre vores butik så overskuelig, som overhovedet muligt – men der er mange produkter. Så hvis du, mod forventning ikke finde det, du søger efter, skal du ikke tøve med at kontakte mig.

Rigtig god fornøjelse.

De bedste hilsner
Casper og Anna Mai
Ejere af Treend