Specialdesign

Når du vælger et specialdesign fra Treend, så vælger du mere end bare et produkt - du vælger grøn tryghed. Min erfaring og engagement gør, at du kan føle dig godt tilpas hele vejen igennem. Fra vi brainstormer ideer til det færdige design, så handler det ikke kun om at lave et produkt, men også om at skabe en forbindelse baseret på tillid og bæredygtighed. Så lad os sammen skabe noget unikt, der ikke bare er en sjov historie, men også giver dig tryghed i, at du tager en ansvarlig og grøn beslutning.

du kan stole på mig

+10 års erfaring med specialudvikling

Erfaringen med specialudvikling har været en rejse, hvor jeg har tilegnet mig megen erfaring gennem de seneste 10 år. Min rejse startede med at bygge skræddersyede hjemmesider, og for cirka 3 år siden tog den en bæredygtig drejning, da jeg startede Treend, hvor jeg laver alle designs og specialdesigns. Altid i miljøvenlige materialer til både private og virksomheder.

Bæredygtighed og ordentlighed er fundamentet af min tilgang. Gennem mine 10 års erfaring har jeg indarbejdet en dyb forståelse for vigtigheden af at skabe ikke kun smukke, men også miljøvenlige designs. Både mine standard- og mine specialdesigns er et resultat af en bevidst beslutning om at tage ansvar for vores planet og for fremtidige generationer.

Et lille indblik i tidligere specialdesigns

Det er blevet til en del forskellige specialdesigns gennem tiden. Her er et lille indblik til inspiration.

Et lille indblik i processen

Fremgangsmåden når du skal have et specialdesign

Tryghed er en nøglefaktor i hele processen. Fra den indledende idé til det færdige produkt stræber jeg efter at skabe et rum, hvor mine kunder føler sig fuldstændigt trygge. At vide, at det, jeg skaber, ikke kun er unikt og personligt tilpasset, men også skabt med et dybt engagement i bæredygtighed, er en kilde til sikkerhed og tilfredshed for mine kunder.

 

1. Forespørgsel

Det første skridt mod et specialdesign fra treend er at sende mig en forespørgsel. Det kan du enten gøre direkte på mail@treend.dk eller på formularen øverst på siden. Når du har sendt forespørgsel, vil jeg have nogle opfølgende spørgsmål, så jeg kan komme med et konkret tilbud.

2. Tilbud

Når jeg har fået en god idé om, hvad du har af behov, ønsker og budget til dit treend specialdesign, kommer jeg med et tilbud på, hvad det ville komme til at koste fra design til produktion. Design er altid inklusiv 2 korrekturgange, så der er plads til små og større tilrettelser.

3. Bestilling

Når du har godkendt tilbuddet, går arbejdet for alvor igang. Jeg sender dig et betalingslink, så bestillingen bliver reserveret i mit system. Pengene bliver naturligvis ikke trukket før du har godkendt designet og bestillingen sendes afsted mod dig.

4. Design, produktion og levering

Til sidst går jeg igang med at designe et oplæg ud fra tilbuddet. Dette oplæg er lavet, så du kan godkende designet før produktionen går igang. Når du har godkendt oplægget, producerer jeg det og sender det, som aftalt. Således får du et specialdesignet treend produkt til dine rammer.

Lad os gå i dybden

Ordentlighed, omhu og fremtidssikring

Hvad mener jeg med ordentlighed og omhu?

Ordentlighed og omhu er afgørende. Jeg tror på at levere produkter af høj kvalitet, uanset om det er en skræddersyet hjemmeside eller et specialdesign til Treend. Ordentligt håndværk og omhyggelig opmærksomhed på detaljer er fundamentale principper, der sikrer, at mine kunder får ikke kun et produkt, men en investering i langvarig skønhed og brugbarhed.

Fremtidssikring dækker over flere ting

Fremtidssikring er et begreb, jeg tager alvorligt. Mine designs er ikke kun nutidens mode, men skræddersyet til at stå tidens tand og være relevante i fremtiden. Bæredygtighed og fremtidssikring går hånd i hånd, og det er min mission at levere ikke blot et produkt, men en bæredygtig fortælling, der varer ved.