Til boligen

Kategorier +

Treend.dk → Til boligen

Hjemmet er der, hvor du elsker alt hvad der er i det. Det er med det mantra, vi designer interiør til boligindretning i bæredygtige materialer. Hos Treend tror vi på, at når man tager naturen med indenfor, får man bedre energi og smukke velkendte rammer.
Men for at man kan tage træ med i boligindretning med god samvittighed, er det vigtigt for os, at vores materialer altid er bæredygtige. Derfor er vores papir og træ FSC Certificeret – altså bliver der ikke fældet mere træ, end man kan nå at plante igen. Vores lerprodukter er udviklet med ler, der kan undværes af mennesker, der får en fair løn for sit arbejde.
Det er vores kærlighed til rene linjer og smuk æstetik i boligindretning, der driver os. Det håber vi da også går igen på vores side. Træ matcher til alle typer hjem – det farverige hjem, det hvide hjem og det sorte hjem. Det passer til et retro hjem og et moderne hjem. Træ har altid været en del af danskernes indretning – det eneste, der har ændret sig er, hvordan man bruger det.
Hos Treend går vi til kamp mod ”køb og smid væk”-kulturen. Derfor er alle vores træprodukter udført i 6 mm tykke plader med finér af højeste kvalitet i eg eller valnød. Et produkt, der holder i mange år fremover.
Vores billigere, men også smukke løsning er en 4mm poppelkrydsfinér.
Vores plakater er printet på 250g mat papir, altså hele 50-70g tykkere end de fleste andre plakatshops. Vores håndlavede marokkanske keramik er også af kvalitet, der holder i flere generationer.
Vi er stadigvæk en meget ny virksomhed – fra Oktober 2020. Derfor er vores produktsortiment også under løbende udvikling, så hvis du har nogle forslag til produkter, som du kunne tænke dig til din boligindretning, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi er nemlig hele tiden i gang med at udvikle produkter og tager meget gerne dine ønsker med i processen.

Kan jeg hjælpe dig?

Alle varer fra treend.dk kan godt være en overvældende opgave at komme igennem og kan du mod forventning ikke finde det, du søger efter, skal du ikke tøve med at kontakte mig.
Rigtig god fornøjelse.
De bedste hilsner
Casper og Anna Mai
Ejere af Treend