Alle varer

Webshop

Treend.dk → Alle varer

Her på siden finder du alle de varer, vi sælger på treend.dk. Både Anna Mais egne designs og produktion fra Esbjerg, men også produkter fra andre danske leverandører.

Om alle varer i Treend design

Treend designs er som altid bæredygtigt produceret i FSC Certificeret finér, hvor du kan vælge imellem to farver: Eg eller valnød. Vi har nogle enkelte produkter, hvor vi bruger akryl. Den akryl er lavet af 100% genbrugsmateriale.

Endvidere har vi LED strips og stik til belysning. Her har vi naturligvis sikret, at de er miljø og el-godkendte. Det har vi kunnet gøre fordi Casper Horn Cave (Anna Mais mand) er uddannet elektriker og fordi vi har et stærkt samarbejde med detLED.dk.

Vi har både enkeltstående produkter og produkter, som vi har sammensat for dig, så du ikke skal lede efter flere forskellige produkter for at købe det, du gerne vil have i dit hjem.

Under alle varer kan du også finde et par af vores specialdesigns. Det er dog umuligt for mig at have fået alle idéer på forhånd. Derfor skal du ikke tøve med at kontakte mig, hvis du ønsker noget specielt designet til dit hjem eller til din begivenhed.

Sådan vælger vi vores leverandører

Når vi kigger efter nye leverandører, har vi flere forskellige krav. Først og fremmest er det naturligvis et krav, at produktet passer ind i vores bæredygtige profil. Dernæst skal leverandøren være dansk og sikre, at de produkter, vedkommende sælger, er produceret til en rimelig løn og uden børnearbejde.

Det sikrer vi ved at fravælge større leverandører og kun samarbejde med mindre selvstændige, såsom vores fade fra Wetendorf Living. Diana rejser selv ned og udvælger små selvstændige producenter i Marokko og forhandler prisen med dem ansigt til ansigt.

Kan jeg hjælpe dig?

Alle varer fra treend.dk kan godt være en overvældende opgave at komme igennem og kan du mod forventning ikke finde det, du søger efter, skal du ikke tøve med at kontakte mig.

Rigtig god fornøjelse.

De bedste hilsner
Casper og Anna Mai
Ejere af Treend