Stue dekoration

I en travl og stressende hverdag, er stuen det rum, hvor du kan smække benene op og slappe af. Den danner rammen om afslapning og hygge. En velindrettet og personlig stue er der, hvor man kan lade sig inspirere og bare lade tankerne flyve. Gå på opdagelse i stue dekorationer fra treend og vores andre udvalgte leverandører, og skab din personlige stue.

1.499,95 kr.
199,95 kr.399,95 kr.
299,95 kr.699,95 kr.
49,95 kr.
399,95 kr.1.299,95 kr.
299,95 kr.2.599,95 kr.
49,95 kr.
-21%
-20%
149,95 kr.1.299,95 kr.

 

Treend.dk → Stue dekoration
“Min stue skal være hyggelig, indbydende og afspejle min personlighed.” Sådan svarer de fleste, når man spørger til hvad de søger i den perfekte stue. I Stue Dekoration fra treend.dk, finder du en blanding af vores egne designs og produkter fra vores udvalgt leverandører. Alle vores varer er udvalgt til at du kan sætte dit personlige præg på din stue, så den bliver hyggelig og indbydende.
Dette er også en side med mange produkter – for Stue Dekoration er jo et vidt begreb. Stuen er jo faktisk det rum, hvor man oftest har flest mulige indretningsmuligheder – det er næsten kun fantasien, der sætter grænserne. Gå på opdagelse i vores Stue Dekoration og lad dig inspirere…
 
Lad dig inspirere af treend
Vi gør vores bedste for altid at have miljøbilleder af vores produkter – og flere kommer løbende til. Dem kan du både se inde på de specifikke produkter, rundt omkring på hjemmesiden og på de sociale medier.Vi har desværre endnu ikke et showroom. Men tro mig; det er på vej. Den bedste måde, vi kan insipirere dig på, er ved at modtage billeder fra kunder. På samme måde, vil vi også sætte STOR pris på, at du hjælper os til at inspirere andre kunder til hvordan de bruger treend til køkken dekoration. Derfor elsker vi når du tagger os i opslag på Facebook, Instagram eller TikTok …eller sender os et billede, når du har placeret dit produkt, hvor du ønsker det.
 
Dansk designet og dansk produceret
Treend produkter er drevet af mig, Anna Mai. Jeg designer og producerer alle treend produkter på havnen i Esbjerg. Produkterne er altid udviklet i FSC Certificeret finér. Vores plader er 6mm tykke fineret MDF plader – en af de tykkeste, stærkeste og mest eksklusive plader på markedet. Det sikrer mange års holdbarhed og et eksklusivt 3D look, som du ikke får andre steder. 
 
Kan jeg hjælpe dig?
Jeg har gjort mit bedste for at gøre vores butik så overskuelig, som overhovedet muligt – men der er mange produkter. Så hvis du, mod forventning ikke finde det, du søger efter, skal du ikke tøve med at kontakte mig.
Rigtig god fornøjelse.
De bedste hilsnerCasper og Anna MaiEjere af Treend