Badeværelsesindretning

Badeværelset er rummet, hvor din dag starter og hvor den slutter. Det er også det rum, som dine gæster besøger og gerne vil mødes af et indbydende og rent rum. Med badeværelsesindretning fra treend og vores udvalgte leverandører, kan du skabe et hyggeligt og indbydende badeværelse, der stråler af personlig stil.

 

Treend.dk → Badeværelse indretning

Badeværelset er ofte et overset rum i indretningen af et hjem. Alligevel er et indbydende og hyggeligt badeværelse et stort ønske hos mange. At badeværelsets indretning passer ind i stilen med resten af hjemmet, så man selv og gæster føler sig velkomne når de træder derind. Netop fordi det er et helt særligt rum med en hel særlig funktion, må et badeværelse gerne fremstå i rent og pænt. Derfor har vi udvalgt badeværelse indretning, der understøtter netop de rene linjer, så det både fremstår rent og er nemt at rengøre i hverdagens ræs. Det betyder dog ikke, at et badeværelse ikke kan ose af din personlige stil. Med produkter fra treend og fra vores udvalgt leverandører, kan du skabe et indbydende badeværelser, er udstråler din personlige stil.

 

Lad dig inspirere af treend

Vi gør vores bedste for altid at have miljøbilleder af vores produkter – og flere kommer løbende til. Dem kan du både se inde på de specifikke produkter, rundt omkring på hjemmesiden og på de sociale medier.
Vi har desværre endnu ikke et showroom. Men tro mig; det er på vej. 
Den bedste måde, vi kan insipirere dig på, er ved at modtage billeder fra kunder. På samme måde, vil vi også sætte STOR pris på, at du hjælper os til at inspirere andre kunder til hvordan de bruger treend til køkken dekoration. Derfor elsker vi når du tagger os i opslag på Facebook, Instagram eller TikTok …eller sender os et billede, når du har placeret dit produkt, hvor du ønsker det.

 

Dansk designet og dansk produceret

Treend produkter er drevet af mig, Anna Mai. Jeg designer og producerer alle treend produkter på havnen i Esbjerg. Produkterne er altid udviklet i FSC Certificeret finér. Vores plader er 6mm tykke fineret MDF plader – en af de tykkeste, stærkeste og mest eksklusive plader på markedet. Det sikrer mange års holdbarhed og et eksklusivt 3D look, som du ikke får andre steder. 

 

Kan jeg hjælpe dig?

Jeg har gjort mit bedste for at gøre vores butik så overskuelig, som overhovedet muligt – men der er mange produkter. Så hvis du, mod forventning ikke finde det, du søger efter, skal du ikke tøve med at kontakte mig.

Rigtig god fornøjelse.

De bedste hilsner
Casper og Anna Mai
Ejere af Treend