Medaljeholdere

En medaljeholder i træ fra Treend er den perfekte måde at fremvise for dit barn at fremvise sine bedrifter for familie og venner.

.

 

Medaljeholder i træ

Her kan du hænge medaljerne op på en af de smukke træ-medaljeholdere fra Treend. Med flere forskellige designs at vælge imellem, kan du finde den helt rigtige til dit barns værelse.

Som forælder ved du, hvor meget det betyder for dit barn, at medaljerne får en æresplads i værelset. De små øjeblikke af stolthed, når de ser deres præstationer blive anerkendt, er uvurderlige.

En medaljeholder fra Treend er den perfekte måde at fremvise dit barns bedrifter for familie og venner.

Kombinér vores medaljeholdere med vores personlige navneskilte eller figurer til væggen for at skabe en harmonisk og sammenhængende indretning i børneværelset. Udforsk vores udvalg af børneværelsesinteriør for at skabe en hyggelig og tryg atmosfære, hvor dit barn kan føle sig hjemme.

Design din egen medaljeholder

Jeg forstår, at hvert barn er unikt, og derfor tilbyder jeg muligheden for at skræddersy en medaljeholder, der passer præcis til dit barns hobby, navn og yndlingsfarve. Forestil dig glæden i dit barns øjne, når de ser deres navn og yndlingsfarve prydet på en smuk medaljeholder.

Hver medaljeholder er lavet af valnød- egetræsfiner og er 40 centimeter bred. Egetræet og valnødden er valgt for dets naturlige skønhed og holdbarhed. Hver detalje er nøje gennemtænkt, når jeg designer og producerer produkterne her i mit værksted i Esbjerg.

Vælg mellem vores fine farver

Du kan ikke kun tilpasse teksten på medaljeholderen, men også vælge mellem to smukke farver: valnød og naturligt egetræ. Jeg stræber altid efter at imødekomme dine ønsker, fordi jeg ved, hvor vigtigt det er, at nyt interiør passer perfekt ind i dit barns værelse.

Treend – Personligt dansk design med kvalitet i top

Når du handler hos Treend, får du altid produkter af høj kvalitet, designet og fremstillet med kærlighed og omhu af mig, Anna Mai, i mit værksted i Esbjerg. Hvert produkt bliver lavet på bestilling og gennemgår en grundig kvalitetskontrol af mine kritiske øjne, så du er sikret et smukt resultat uden skrammer og ridser.

Jeg er her for at give dig en fantastisk kundeservice og imødekomme dine ønsker, så du kan skabe det perfekte værelse til dit barn. Hos Treend er målet at skabe et smukt, personligt og trygt værelse, hvor dit barn kan vokse, lære og føle sig elsket.