Om treend

Skabt af passion i 2020

Treend er skabt af Anna Mai Horn Cave, som til daglig designer og producerer bæredygtige produkter til private, forhandlere og virksomheder. Det hele sker på Tømrervej i Esbjerg, hvorfra det sendes ud til hele Danmark.

Treend.dk → Anna Mai → Ejer, designer og producent
Produkt → Petit bordkort i træ | Treend, vi skaber bæredygtige omgivelser
Treend.dk → Specialdesign → Bordkort
Vægdekorationer → Udskårede blade i træ → Sæt à 4 stk.
Treend.dk → Butik → Det store overblik

Kvalitet og design er
fundamentet for et bæredygtigt
treend.

Det var min kærlighed til tidløst design og ønsket om at få naturen ind i mit hjem, som skabte fundamentet. Fra starten har mit ønske været at designe produkter, som jeg selv ville hænge op, stille eller bruge i mit eget hjem – for hvis jeg ikke selv vil bruge det, hvorfor skulle nogen andre så ville?
Alle produkter, som jeg skaber igennem Treend er designs med rene linjer, som jeg selv brænder for – og mange af produkterne er da også at finde hjemme hus mig selv.

Med kærlighed til rene linjer
og et bankende hjerte for bæredygtighed

Lige fra begyndelsen af min rejse med Treend, har det været essentielt for mig at skabe en virksomhed, der sætter det mindst mulige aftryk på miljøet. Derfor har jeg eksklusivt valgt at bruge FSC Certificeret finér til mine designs. Mine forsendelseskasser er lavet af mindst 70% genbrugspap – og når det kan lade sig gøre: 100%. Forsendelser fra Esbjerg og hjem til dig, er altid CO2 kompenseret. Min bil kører på ren el og lader op på el fra vindmøller. Selv mine visitkort og de noter, du modtager i dine pakker, er printet på genbrugspapir.