Vi skaber
bæredygtige
omgivelser

Bæredygtigt designet og produceret i Esbjerg

Alle Treend produkter er designet og produceret af Anna Mai i Esbjerg.

Gratis levering på alle ordrer over 499,95,-

Når du bestiller hos Treend.dk får du gratis fragt på dine ordrer over 499,95,-.

1-3 hverdages levering på lagerførte produkter

Det gælder altså alle produkter på hjemmesiden, bortset fra specialdesigns.

Oplæg på specialdesign inden for 2 hverdage

…Men oftest samme dag. Nogle dage har jeg bare lidt mere travlt end andre.

Med kærlighed til rene linjer
og et bankende hjerte for bæredygtighed

Skabt af passion i 2022

Treend kom til verden d. 15. oktober 2020. Det var min kærlighed til tidløst design og ønsket om at få naturen ind i mit hjem, som skabte fundamentet. Fra starten har mit ønske været at designe produkter, som jeg selv ville hænge op, stille eller bruge i mit eget hjem ℰ for hvis jeg ikke selv vil bruge det, hvorfor skulle nogen andre så ville?

…og som en naturlig forlængelse af, at jeg ville have naturen ind i mit hjem, ville mit bankende hjerte for bæredygtighed også have sin finger med i spillet. For at sige det, som det er: Jeg ville drive en virksomhed, hvor jeg stadig kunne gå en tur i skoven og kramme et træ uden dårlig samvittighed.

Derfor har jeg eksklusivt valgt at bruge FSC Certificeret finér til mine designs. Mine forsendelseskasser er lavet af mindst 70% genbrugspap ℰ og når det kan lade sig gøre: 100%. Mine forsendelser er altid CO2 kompenseret. Min bil kører på ren el af vindmøller… Ja, jeg kunne blive ved. Hvis du vil læse mere om det, så klik på linket nedenfor.