Til boligenBørneværelse

Børneværelse

Treend.dk → Dekoration til børneværelse

Børneværelset er der, hvor dit barn føler sig allermest tryg og hjemme. Det er her, du har den bedste mulighed for at give dem den bedste start på livet – inspirere dem og give dem kærlighed.Giv dine børn en følelse af sjov og kreativitet i dekoration af børneværelse. Vores smukke og stilrene produkter i bæredygtige materialer sætterprikken over i’et i indretning af et børneværelse.
Har dit barn en livlig fantasi, der bedst suppleres med feer eller supermænd og iøjnefaldende mønstre? Pynt deres vægge med nogle af vores plakater eller fantasifigurer i den fineste finér i eg eller valnød.

Uanset om du giver børneværelset mange farver på væggene eller du holder dem hvide, passer vores plakater og finérfigurer perfekt ind i en børneværelseindretning. Hvis du ikke er så meget til at hænge for meget på væggen, kan du med fordel placere to eller tre af vores produkter på deres reoler i stedet.

Hos Treend tror vi på, at bæredygtighed sagtens kan starte i børnehøjde. Derfor er vores dekoration af børneværelse, som de er til alle rum, udarbejdet i bæredygtige materialer. Vores træprodukter er udarbejdet i FSC Certificeret finér og vores plakater i FSC Certificeret papir.

Vi er løbende i gang med at udvikle dekoration til børneværelse – både pigeværelse og drengeværelse. Så hvis du kigger vores produkter igennem og synes, at du mangler noget, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi tager altid gerne imod inspiration og ofte bliver jeres forespørgsler også til nye produkter på vores shop.

Lad dig inspirere af treend

Vi gør vores bedste for altid at have miljøbilleder af vores produkter – og flere kommer løbende til. Dem kan du både se inde på de specifikke produkter, rundt omkring på hjemmesiden og på de sociale medier.
Vi har desværre endnu ikke et showroom. Men tro mig; det er på vej.
Den bedste måde, vi kan inspirere dig på, er ved at modtage billeder fra kunder. På samme måde, vil vi også sætte STOR pris på, at du hjælper os til at inspirere andre kunder til hvordan de bruger treend til køkken dekoration. Derfor elsker vi når du tagger os i opslag på Facebook, Instagram eller TikTok …eller sender os et billede, når du har placeret dit produkt, hvor du ønsker det.
Dansk designet og dansk produceret
Treend produkter er drevet af mig, Anna Mai. Jeg designer og producerer alle treend produkter i Esbjerg. Produkterne er altid udviklet i FSC Certificeret finér. Vores plader i Eg og Valnød er 6mm tykke fineret MDF plader – en af de tykkeste, stærkeste og mest eksklusive plader på markedet. Det sikrer mange års holdbarhed og et eksklusivt 3D look, som du ikke får andre steder. Vores prisstærke plade er 4mm Poppelkrydsfinér og kommer fra bæredygtige skove i sydeuropa.

Kan jeg hjælpe dig?

Jeg har gjort mit bedste for at gøre vores butik så overskuelig, som overhovedet muligt – men der er mange produkter. Så hvis du, mod forventning ikke finde det, du søger efter, skal du ikke tøve med at kontakte mig.

Rigtig god fornøjelse.

De bedste hilsner
Casper og Anna Mai
Ejere af Treend