Vægdekorationer

Treend.dk → Vægdekorationer i træ

Hos treend finder du et smukt udvalg af vægdekorationer i træ – designet og produceret i Danmark. De er alle skabt til at pynte smukt på enhver væg. Vores vægdekorationer i træ er designet og produceret i Esbjerg og fås i valnøddetræ og lyst egetræ i FSC-certificeret finér.

Uanset om du leder efter vægdekorationer i træ til stuen, køkkenet, badeværelset, børneværelset, entréen eller måske kontoret, har vi skabt et stort sortiment, som passer til flere forskellige stilarter og ønsker – så mon ikke vi også har noget, der passer ind i dit hjem.

Lad dig inspirere af treend

Vi gør vores bedste for altid at have miljøbilleder af vores produkter – og flere kommer løbende til. Dem kan du både se inde på de specifikke produkter, rundt omkring på hjemmesiden og på de sociale medier.
Vi har desværre endnu ikke et showroom. Men tro mig; det er på vej.
Den bedste måde, vi kan inspirere dig på, er ved at modtage billeder fra kunder. På samme måde, vil vi også sætte STOR pris på, at du hjælper os til at inspirere andre kunder til hvordan de bruger treend til køkken dekoration. Derfor elsker vi når du tagger os i opslag på Facebook, Instagram eller TikTok …eller sender os et billede, når du har placeret dit produkt, hvor du ønsker det.

Dansk designet og dansk produceret

Treend produkter er drevet af mig, Anna Mai. Jeg designer og producerer alle treend produkter i Esbjerg. Produkterne er altid udviklet i FSC Certificeret finér. Vores plader i Eg og Valnød er 6mm tykke fineret MDF plader – en af de tykkeste, stærkeste og mest eksklusive plader på markedet. Det sikrer mange års holdbarhed og et eksklusivt 3D look, som du ikke får andre steder. Vores prisstærke plade er 4mm Poppelkrydsfinér.

Kan jeg hjælpe dig?

Jeg har gjort mit bedste for at gøre vores butik så overskuelig, som overhovedet muligt – men der er mange produkter. Så hvis du, mod forventning ikke finde det, du søger efter, skal du ikke tøve med at kontakte mig.

Rigtig god fornøjelse.

De bedste hilsner
Casper og Anna Mai
Ejere af Treend