Pynt til fest

Dæk bordet til din store begivenhed med pynt til fest i træ fra treend. Vi har designet alt hvad du skal bruge for at skabe et smukt og bæredygtigt oppyntning til din næste store dag - om det er bryllup, konfirmation, fødselsdag eller måske barnedåb.


Treend.dk → Pynt til fest i træ
Gå på opdagelse i vores store udvalg af pynt til fest i træ fra treend. Vi har designet alt hvad du skal bruge for at skabe et smukt og bæredygtigt bord til din næste store dag …eller det tror vi da, at vi har. Skulle vi mod forventning endnu ikke have designet det pynt til fest i træ, som du leder efter, skal du endelig ikke tøve med at kontakte mig. Vi laver nemlig også specialdesigns – og tager altid gerne imod forespørgsler på pynt til fest i træ, der kan designes til dig og senere blive brugt i som produkt i vores shop.
Lad dig inspirere af treend
Vi gør vores bedste for altid at have miljøbilleder af vores produkter – og flere kommer løbende til. Dem kan du både se inde på de specifikke produkter, rundt omkring på hjemmesiden og på de sociale medier.
Vi har desværre endnu ikke et showroom. Men tro mig; det er på vej.
Den bedste måde, vi kan insipirere dig på, er ved at modtage billeder fra kunder. På samme måde, vil vi også sætte STOR pris på, at du hjælper os til at inspirere andre kunder til hvordan de bruger treend til køkken dekoration. Derfor elsker vi når du tagger os i opslag på Facebook, Instagram eller TikTok …eller sender os et billede, når du har placeret dit produkt, hvor du ønsker det.
Dansk designet og dansk produceret
Treend produkter er drevet af mig, Anna Mai. Jeg designer og producerer alle treend produkter på havnen i Esbjerg. Produkterne er altid udviklet i FSC Certificeret finér. Vores plader er 6mm tykke fineret MDF plader – en af de tykkeste, stærkeste og mest eksklusive plader på markedet. Det sikrer mange års holdbarhed og et eksklusivt 3D look, som du ikke får andre steder.
Kan jeg hjælpe dig?
Jeg har gjort mit bedste for at gøre vores butik så overskuelig, som overhovedet muligt – men der er mange produkter. Så hvis du, mod forventning ikke finde det, du søger efter, skal du ikke tøve med at kontakte mig.
Rigtig god fornøjelse.
De bedste hilsner
Casper og Anna Mai
Ejere af Treend