Lysestager

Treend.dk → Brugskunst → Lysestager

Lysestager på treend.dk kommer fra vores nøje udvalgte leverandører – det kan du læse mere om nedenfor.
De fleste ønsker et hjem med personlighed og hjemlig stemning. En personlig og hyggelig stemning skabes i dit hjem med detaljer. Her er lysestager bl.a. oplagte til at implementere i indretningen. Med lysestager rundt om i hjemmet – både når der står lys i, og når lysestagerne står og pynter uden – ser hjemmet mere hyggeligt og hjemligt ud. Det er her, du skaber personligheden.
Mulighederne med lysestager i vores sortiment hos treend.dk er mange, og det er helt og aldeles op til dig, hvordan du ønsker at inkorporere de smukke lysestager i din indretning.

Lad dig inspirere af lysestager på treend.dk

Vi gør vores bedste for altid at have miljøbilleder af vores produkter – og flere kommer løbende til. Dem kan du både se inde på de specifikke produkter, rundt omkring på hjemmesiden og på de sociale medier.
Vi har desværre endnu ikke et showroom. Men tro mig; det er på vej.
Den bedste måde, vi kan inspirere dig på, er ved at modtage billeder fra kunder. På samme måde, vil vi også sætte STOR pris på, at du hjælper os til at inspirere andre kunder til hvordan de bruger treend til køkken dekoration. Derfor elsker vi når du tagger os i opslag på Facebook, Instagram eller TikTok …eller sender os et billede, når du har placeret dit produkt, hvor du ønsker det.

Danske designere og bæredygtig produktion

Vi udvælger vores leverandører til brugskunst ud fra flere kriterier, men det største og vigtigste kriterie er, at de skal dele vores bæredygtige værdier. Dernæst skal deres designs underbygge det tidløse og stilrene udtryk, som vi prøver at skabe i vores produkter.
Til sidst vil vi klart helst have danske designere og virksomheder her. Du kan bl.a. finde Nordstjerne, Wetendorf Living og Lübeck Living blandt vores leverandører.

Kan jeg hjælpe dig?

Jeg har gjort mit bedste for at gøre vores butik så overskuelig, som overhovedet muligt – men der er mange produkter. Så hvis du, mod forventning ikke finde det, du søger efter, skal du ikke tøve med at kontakte mig.

Rigtig god fornøjelse.

De bedste hilsner
Casper og Anna Mai
Ejere af Treend