Brugskunst

Kategorier +

Treend.dk → Brugskunst

Hos treend finder du et udvalg af brugskunst – både vores egne designs, men også fra vores MEGET nøje udvalgte leverandører. Vi udvælger vores leverandører til brugskunst ud fra flere kriterier, men det største og vigtigste kriterie er, at de skal dele vores bæredygtige værdier. Dernæst skal deres designs underbygge det tidløse og stilrene udtryk, som vi prøver at skabe i vores produkter.
Til sidst vil vi klart helst have danske designere og virksomheder her. Du kan bl.a. finde Nordstjerne, Wetendorf Living og Lübeck Living blandt vores leverandører.

Lad dig inspirere af brugskunst hos treend

Vi gør vores bedste for altid at have miljøbilleder af vores produkter – og flere kommer løbende til. Dem kan du både se inde på de specifikke produkter, rundt omkring på hjemmesiden og på de sociale medier.
Vi har desværre endnu ikke et showroom. Men tro mig; det er på vej.
Den bedste måde, vi kan inspirere dig på, er ved at modtage billeder fra kunder. På samme måde, vil vi også sætte STOR pris på, at du hjælper os til at inspirere andre kunder til hvordan de bruger treend til køkken dekoration. Derfor elsker vi når du tagger os i opslag på Facebook, Instagram eller TikTok …eller sender os et billede, når du har placeret dit produkt, hvor du ønsker det.

Dansk designet og dansk produceret

Treend produkter er drevet af mig, Anna Mai. Jeg designer og producerer alle treend produkter i Esbjerg. Produkterne er altid udviklet i FSC Certificeret finér. Vores plader i Eg og Valnød er 6mm tykke fineret MDF plader – en af de tykkeste, stærkeste og mest eksklusive plader på markedet. Det sikrer mange års holdbarhed og et eksklusivt 3D look, som du ikke får andre steder. Vores prisstærke plade er 4mm Poppelkrydsfinér.

Kan jeg hjælpe dig?

Jeg har gjort mit bedste for at gøre vores butik så overskuelig, som overhovedet muligt – men der er mange produkter. Så hvis du, mod forventning ikke finde det, du søger efter, skal du ikke tøve med at kontakte mig.

Rigtig god fornøjelse.

De bedste hilsner
Casper og Anna Mai
Ejere af Treend