Det store overblikBogstaver, tal og tegn

Bogstaver, tal og tegn

Treend.dk → Bogstaver, tal og tegn i træ

Her på siden finder du alle vores bogstaver, tal og tegn i træ og akryl. Til dig, der vil have en personlig kaffebar i køkkenet og til dig, der vil indrette dit barns værelse med et smukt og lærerigt alfabet …og til dig, der bare leder efter et enkelt bogstav.

Vi har gjort det så let som muligt for dig, at sammensætte de bogstaver, tal og tegn, du ønsker. Du kan købe bogstaverne enkeltvis, sammensætte dem i vores “Skriv selv – bogstaver, tal og tegn” eller købe hele alfabeter.

Vores bogstaver, tal og tegn i træ kommer i 5 forskellige størrelser og er mål efter det højeste bogstav ( Q ).

Det har vi gjort fordi bogstaverne varierer i højde og bredde for at fungere i en større sammenhæng.

Lad dig inspirere af treend

Vi gør vores bedste for altid at have miljøbilleder af vores produkter – og flere kommer løbende til. Dem kan du både se inde på de specifikke produkter, rundt omkring på hjemmesiden og på de sociale medier.
Vi har desværre endnu ikke et showroom. Men tro mig; det er på vej.
Den bedste måde, vi kan inspirere dig på, er ved at modtage billeder fra kunder. På samme måde, vil vi også sætte STOR pris på, at du hjælper os til at inspirere andre kunder til hvordan de bruger treend til køkken dekoration. Derfor elsker vi når du tagger os i opslag på Facebook, Instagram eller TikTok …eller sender os et billede, når du har placeret dit produkt, hvor du ønsker det.

Dansk designet og dansk produceret

Treend produkter er drevet af mig, Anna Mai. Jeg designer og producerer alle treend produkter i Esbjerg. Produkterne er altid udviklet i FSC Certificeret finér. Vores plader i Eg og Valnød er 6mm tykke fineret MDF plader – en af de tykkeste, stærkeste og mest eksklusive plader på markedet. Det sikrer mange års holdbarhed og et eksklusivt 3D look, som du ikke får andre steder. Vores prisstærke plade er 4mm Poppelkrydsfinér og kommer fra bæredygtige skove i sydeuropa.

Kan jeg hjælpe dig?

Jeg har gjort mit bedste for at gøre vores butik så overskuelig, som overhovedet muligt – men der er mange produkter. Så hvis du, mod forventning ikke finde det, du søger efter, skal du ikke tøve med at kontakte mig.

Rigtig god fornøjelse.

De bedste hilsner
Casper og Anna Mai
Ejere af Treend