Den store dagDekorationerPersonlige monogrammer

Personlige monogrammer

Treend.dk → Personlige monogrammer

Til dig, der gerne vil have et personligt bryllup, tilbyder vi også personlige monogrammer i forskellige designs. Et monogram er et personligt signatur symbol, der personliggør dine dekorationer til brylluppet og består af initialer, et ikon eller en sammensætning af begge dele.

Har du først dit eget monogram, kan det bruges på mange forskellige måder og på utallige materialer. Det kan jo også sagtens bruges efter brylluppet – i hjemmet og til fester.

Ønsker du dit eget personlige monogram, kan vi designe det specielt til dig. Vi har to muligheder: et standard design, der er designet ud fra nogle faste elementer, såsom Verveine og Chique.
…Og så vores unikke design, hvor vi designer noget helt unikt til dig. Du kan være sikker på, at lige meget om du vælger et standard design eller et unikt design, vil det være eksklusivt. Dit personlige monogram er dit, og du vil få det tilsendt i flere formater, så du frit kan bruge det på f.eks. invitationer, bordkort og takkekort til dit bryllup. Monogrammet vil blive gemt i vores system til eventuel senere genbestilling på treend produkter.

Lad dig inspirere af treend

Vi gør vores bedste for altid at have miljøbilleder af vores produkter – og flere kommer løbende til. Dem kan du både se inde på de specifikke produkter, rundt omkring på hjemmesiden og på de sociale medier.Vi har desværre endnu ikke et showroom. Men tro mig; det er på vej. Den bedste måde, vi kan inspirere dig på, er ved at modtage billeder fra kunder. På samme måde, vil vi også sætte STOR pris på, at du hjælper os til at inspirere andre kunder til hvordan de bruger treend til køkken dekoration. Derfor elsker vi når du tagger os i opslag på Facebook, Instagram eller TikTok …eller sender os et billede, når du har placeret dit produkt, hvor du ønsker det.

Dansk designet og dansk produceret

Treend produkter er drevet af mig, Anna Mai. Jeg designer og producerer alle treend produkter i Esbjerg. Produkterne er altid udviklet i FSC Certificeret finér. Vores plader i Eg og Valnød er 6mm tykke fineret MDF plader – en af de tykkeste, stærkeste og mest eksklusive plader på markedet. Det sikrer mange års holdbarhed og et eksklusivt 3D look, som du ikke får andre steder. Vores prisstærke plade er 4mm Poppelkrydsfinér og kommer fra bæredygtige skove i sydeuropa.

Kan jeg hjælpe dig?

Jeg har gjort mit bedste for at gøre vores butik så overskuelig, som overhovedet muligt – men der er mange produkter. Så hvis du, mod forventning ikke finde det, du søger efter, skal du ikke tøve med at kontakte mig.

Rigtig god fornøjelse.

De bedste hilsner

Casper og Anna Mai
Ejere af Treend