Bryllup

...og I levede lykkeligt til jeres dages ende. Pynt op til dit bryllup med bæredygtig bryllupsdekoration fra treend. Her kan du finde unikke bordkort, bordplaner og velkomstskilte i træ ...og meget meget mere.

399,95 kr.749,95 kr.
49,95 kr.149,95 kr.
49,95 kr.149,95 kr.
49,95 kr.149,95 kr.
49,95 kr.149,95 kr.
14,95 kr.19,95 kr.
19,95 kr.29,95 kr.

 

Treend.dk → Bryllupsdekoration i træ
Gå på opdagelse i vores store udvalg af bryllupsdekoration i træ fra treend. Jeg, Anna Mai, har designet en lang række produkter specielt til bryllupper; bordnumre, bordkort, bordpynt, velkomstskilte, bordplaner …og meget mere. Jeg har sat Bryllupsdekoration i træ op således, at du selv kan vælge enkelte produkter ud og sammensætte dekorationen til din store dag – eller købe sæt til Bryllup, hvor jeg har sammensat designs, der passer sammen og skaber en stor helhed.
Mange af mine designs , kan du selv have indflydelse på; du kan ofte selv vælge skrifttyperne, print og gravering. Gå ind på de enkelte produkter og lad dig inspirere til at skabe et smukt og bæredygtigt bryllup.
 
Lad dig inspirere af treend
Vi gør vores bedste for altid at have miljøbilleder af vores produkter – og flere kommer løbende til. Dem kan du både se inde på de specifikke produkter, rundt omkring på hjemmesiden og på de sociale medier.Vi har desværre endnu ikke et showroom. Men tro mig; det er på vej. Den bedste måde, vi kan insipirere dig på, er ved at modtage billeder fra kunder. På samme måde, vil vi også sætte STOR pris på, at du hjælper os til at inspirere andre kunder til hvordan de bruger treend til køkken dekoration. Derfor elsker vi når du tagger os i opslag på Facebook, Instagram eller TikTok …eller sender os et billede, når du har placeret dit produkt, hvor du ønsker det.
 
Dansk designet og dansk produceret
Treend produkter er drevet af mig, Anna Mai. Jeg designer og producerer alle treend produkter på havnen i Esbjerg. Produkterne er altid udviklet i FSC Certificeret finér. Vores plader er 6mm tykke fineret MDF plader – en af de tykkeste, stærkeste og mest eksklusive plader på markedet. Det sikrer mange års holdbarhed og et eksklusivt 3D look, som du ikke får andre steder. 
 
Kan jeg hjælpe dig?
Jeg har gjort mit bedste for at gøre vores butik så overskuelig, som overhovedet muligt – men der er mange produkter. Så hvis du, mod forventning ikke finde det, du søger efter, skal du ikke tøve med at kontakte mig.
Rigtig god fornøjelse.
De bedste hilsnerCasper og Anna MaiEjere af Treend