Barnedåb

Skab den smukkeste barnedåb for dit barn med dekorationer til barnedåb fra treend. Gå på opdagelse og sammensæt selv din personlige pakke af bordpynt eller vælg en af vores sæt.

399,95 kr.749,95 kr.
49,95 kr.149,95 kr.
49,95 kr.149,95 kr.
49,95 kr.149,95 kr.
49,95 kr.149,95 kr.
49,95 kr.149,95 kr.
14,95 kr.19,95 kr.
19,95 kr.29,95 kr.
49,95 kr.149,95 kr.

 

Treend.dk → Barnedåb dekoration i træ
Gå på opdagelse i vores store udvalg af barnedåb dekoration i træ fra treend. Jeg, Anna Mai, har designet en lang række produkter specielt til barnedåbe; bordnumre, bordkort, bordpynt, velkomstskilte …og meget mere. Jeg har sat Barnedåb dekoration i træ op således, at du selv kan vælge enkelte produkter ud og sammensætte dekorationen til dit smukke barns barnedåb – eller købe sæt til Barnedåben, hvor jeg har sammensat designs, der passer sammen og skaber en stor helhed.
 
Lad dig inspirere af treend
Vi gør vores bedste for altid at have miljøbilleder af vores produkter – og flere kommer løbende til. Dem kan du både se inde på de specifikke produkter, rundt omkring på hjemmesiden og på de sociale medier.Vi har desværre endnu ikke et showroom. Men tro mig; det er på vej. Den bedste måde, vi kan insipirere dig på, er ved at modtage billeder fra kunder. På samme måde, vil vi også sætte STOR pris på, at du hjælper os til at inspirere andre kunder til hvordan de bruger treend til køkken dekoration. Derfor elsker vi når du tagger os i opslag på Facebook, Instagram eller TikTok …eller sender os et billede, når du har placeret dit produkt, hvor du ønsker det.
 
Dansk designet og dansk produceret
Treend produkter er drevet af mig, Anna Mai. Jeg designer og producerer alle treend produkter på havnen i Esbjerg. Produkterne er altid udviklet i FSC Certificeret finér. Vores plader er 6mm tykke fineret MDF plader – en af de tykkeste, stærkeste og mest eksklusive plader på markedet. Det sikrer mange års holdbarhed og et eksklusivt 3D look, som du ikke får andre steder. 
 
Kan jeg hjælpe dig?
Jeg har gjort mit bedste for at gøre vores butik så overskuelig, som overhovedet muligt – men der er mange produkter. Så hvis du, mod forventning ikke finde det, du søger efter, skal du ikke tøve med at kontakte mig.
Rigtig god fornøjelse.
De bedste hilsnerCasper og Anna MaiEjere af Treend