Treend.dk → Brands → OOhh

[divider align="center" width="75%" height="1px" color="rgb(238, 238, 238)"]

[section]

[row h_align="center"]

[col span="10" span__sm="12" align="center"]

OOhh - Lübech Living

Interiør, livsstil og boligindretning i bæredygtige materialer

En verden af bæredygtige oplevelser
Lübech Living er grundlagt i 2006. De arbejder indenfor interiør, livsstil og boligindretning. Den røde tråd i Lübech Living er meget transparent.

Stunning, sustainable, handmade
Deres produkter er håndlavet og fremstillet under bæredygtige forhold. De er anerkendte for deres design, formgivning og kvalitet. Lübech Living designer og producerer deres egne brands OOhh og OOhhx, arbejder som europæisk distributør for det internationale anerkendte lysmærke Vance Kitira samt er nordisk distributør for UASHMAMA.

Alt med omtanke
Alt hvad de gør, gør de, fordi de tror på, at udfordre normen og tænke anderledes. De arbejder meget bevidst, og i forbindelse med hvert design gør de sig ekstra tanker om miljøet og de sociale forhold.
De designer tidløse og funktionelle produkter fremstillet af bæredygtige og miljøvenlige materialer. De har fokus på håndarbejde, primært fra socialt udsatte befolkningsgrupper og i samarbejde med disse grupper, producerer de produkter med en unik historie, masser af sjæl og med et socialt miljørigtig formål.

OOhh

OOhh Collection er deres eget brand, hvor de designer og fremstiller en interessant og funktionel kollektion af potter, vaser, lysestager, kontorinteriør, udendørspotter, julepynt, påskepynt m.m. Alle produkter er fremstillet i genbrugsmaterialer og er en del af deres fairtrade projekt for kvinder på Sri Lanka. Kollektionen er målrettet alle os, som sætter pris på dansk design, håndlavede produkter og ikke mindst bæredygtige produkter. Under OOhh collection har de introduceret en ny kollektion ved navn OOhhx. OOhhx deler de samme værdier som OOhh med fokus på genbrug og håndlavede produkter, men er fremstillet forskellige sted i verden. OOhhx tilbyder en flot kollektion af vaser, service, kontorartikler, tæpper m.m. fremstillet af 100% genbrugsglas samt keramik, som er fremstillet ved brug af solenergi og overproduktion af labels fra tekstilindustrien.
[/col]

[/row]

[/section]

Kategorier +