Treend.dk → Brands → Nordstjerne

 

[divider align="center" width="75%" height="1px" color="rgb(238, 238, 238)"]

[section]

[row h_align="center"]

[col span="10" span__sm="12" align="center"]

Nordstjerne

Et strejf af hverdagens glamour

Nordstjerne designer boligtilbehør, som kombinerer funktionalitet med et strejf af dekadence. Vi er meget inspireret af råheden i de skandinaviske og nordiske landskaber. Hos Nordstjerne ønsker vi at bringe den unikke følelse indendørs med enkle, men elegante genstande, der kan passe til ethvert interiør.

Nordstjern er grundlangt af Henriette Bach i 2012. Hun var en af ​​de første designere, der lancerede marmor på danske interiørmesser. Kunderne blev meget tiltrukket af det glatte og elegante materiale – men turde ikke rigtigt bestille det. Det ændrede sig hurtigt. I dag er Nordstjerne ikke kun kendt for at være en pioner inden for marmor, men de seneste kollektioner omfatter flere andre materialer, herunder massiv messing og farvet ruskind. Det trendy design og ægte materialer har fanget opmærksomheden hos bloggere, trendsættere og designelskere over hele kloden. I dag har virksomheden spredt sig til mere end 30 lande verden over.

Henriette besøger hyppigt Nordstjernes leverandører i Indien og andre steder. Det gør hun for at sikre, at alle produkter er af højeste kvalitet, og at de mennesker, der producerer Nordstjernes produkter, har acceptable arbejdsforhold.
"Vi foretrækker langsigtede relationer med vores leverandører for at opretholde vores høje kvalitetsniveau."
Faktisk, selvom den ugentlige forsendelse tæller mere end hundredvis af kasser, krukker, vaser osv. rundt omkring i verden, bliver hver vare stadig personligt efterset af Henriette og hendes kolleger, inden den forlader lageret nord for København.

[/col]

[/row]

[/section]

Kategorier +